De geest van Beaumont

Vakantie! Eindeloos genieten van zwemmen in meertjes en rivieren, ijsjes eten in het park, spannende verhalen luisteren aan het kampvuur en hutten bouwen op de hooizolder bij de Franse boerderij. Wekenlang heeft Emma zich erop verheugd.

Maar in hun heerlijke vakantiehuis sluimert een oeroud verdriet, een familiedrama waar Emma tegen wil en dank in meegezogen wordt. Een nachtmerrie die ze met niemand delen kan. Enger dan het engste verhaal van papa. Het is om gek van te worden.

Kraak de QR-codes en ontdek wat het boek niet vertelt!
Er schuilt meer waarheid in ´De geest van Beaumont´ dan je zou denken. In elk hoofdstuk vind je een QR-code waarmee je met je tablet of smartphone de geheimen achter dit boek kunt ontdekken.
Kijk voor meer informatie op www.degeestvanbeaumont.nl.

Ik schreef op leesfeest.nl een column waarin ik vertel hoe dit boek tot stand gekomen is.

Recensies over 'De geest van Beaumont':

'Een fantastisch en vlot geschreven verhaal waarin je als lezer wordt meegenomen in de leefwereld van Emma. ‘De Geest van Beaumont’ is een boek dat je het liefst in een ruk wilt uitlezen!' (De boekenkast)

'Vandaag de dag lijkt de definitie van ‘een spannend boek” samen te hangen met een grote dosis gruwelijkheden, moord en doodslag maar dit boek bewijst dat dat gelukkig niet nodig is voor een mooi en spannend kinderboek.' (Boekenbijlage)

Zie ook de recensies op ikvindlezenleuk.nl en Lezenisleuk.nl en het signalement in het tijdschrift 'Leven in Frankrijk'.

Kom naar de presentatie van 'De geest van Beaumont' op 28 november 2014 in kasteel De Berckt!

Ben je benieuwd of ik het verhaal van Emma en haar geest uit mijn duim gezogen heb of dat het op ware gebeurtenissen gebaseerd is, kom dan op vrijdag 28 november naar kasteel De Berckt in Baarlo. Daar presenteert ik van 19.30 tot 21.00 uur mijn boek in de klokkentoren. ik neem een koffer vol bewijzen van het bestaan van de geest van Beaumont mee. Het belooft een betoverende avond vol verhalen, Franse hapjes en drankjes en kippenvel te worden.

De geest van kasteel De Berckt
De Berckt is een ideale plaats om dit boek ten doop te houden. Er wordt gefluisterd dat het kasteel zijn eigen geest heeft. Zou zij naar de boekpresentatie komen?
In de kelders van De Berckt spookt het trouwens ook regelmatig. Wie stalen zenuwen heeft, mag er na de boekpresentatie een kijkje nemen. Maar wel op eigen risico!

De griezelavond is voor kinderen vanaf 10 jaar.
Het begint om 19.30 uur en is ruim voor middernacht afgelopen.
De toegang is gratis, maar in verband met de voorbereidingen is het fijn als je je van tevoren aanmeldt bij info@gerardsonnemans.nl.

Het adres is: De Berckt 1, 5991 PD Baarlo.

VKPS1
VKPS2
VKPS3