Info

De tekeningen op deze site zijn van de hand van Natascha Stenvert (oorlog40-45.nl), Peter Nuyten (Mannen van staal, Elke dag feest en Groene stoom), Thomas Coltof (Feest op de Vuurpijl en Zieke Ieke), Mike Monaghan (Help, de leeuw zit klem, Een draak aan een touw en De dromen van Mitu ), Elly Hees (Ridders in een notendop en We gaan niet!), Berend Vonk (Grote Nederlanders), Teun Berserik (Het grote geschiedenisboek), Walter Donker (In het hol van de leeuw), Jan Lieffering (Een olifant voor de keizer) en Franck Sonnemans.
De foto's zijn van onder andere Ed van Alem, Dinand Volkerink, Leo Janssens en Marian Leideritz.

Wil je meer weten? stuur je vragen naar: Gerard Sonnemans.

Ik ben dol op voorlezen en vertellen over mijn boeken. Wil je dat ik een keer bij jou op school of in de bibliotheek op bezoek kom? Je meester of juf kan me uitnodigen via de SSS.

De Canadas

Let's Hyve!
Om een directer contact met mijn lezers te kunnen onderhouden, heb ik naast deze website een Hyves-pagina geopend. Daar zal ik regelmatig een Blog, foto's en zelfs af en toe een fragment uit de boeken waar ik nog aan werk op zetten.
Voorlopig ziet het er allemaal nog niet zo gelikt uit, maar als ik wat meer vrienden heb en de mogelijkheden van Hyves een beetje onder de knie heb, word ik Gold Member(!), zodat ik mijn pagina helemaal zelf kan inrichten.
Zoek mijn naam vanaf je eigen Hyves-pagina en meld je aan als vriend!

Online boeken kopen én Stichting Lalibela steunen!
Bij de online boekwinkel YouBeDo.com kun je voortaan mijn boeken kopen en tegelijkertijd Stichting Lalibela (waar ik voorzitter van ben) steunen. YouBeDo doneert van elk gekocht boek 10% aan de stichting.
Je betaalt niet meer dan bij andere winkels, omdat we in Nederland een vaste boekenprijs hebben! Koop dus niet alleen mijn boeken bij YouBeDo, maar ook alle andere boeken die je via internet wil aanschaffen!

De website is een ontwerp van Onno Groen.

Surf ook eens naar:

De Schrijvers van de Ronde Tafel

oorlog40-45.nl

Vluchten of Vechten (over de expositie bij 'Vluchtelingen op de vuist')

ziekmaarnietschoolziek.nl (waar je informatie vindt over de EHBZo-koffer, die leraren in het basisonderwijs helpt bij de begeleiding van ernstig zieke leerlingen)

Ik kom niet alleen naar scholen om over mijn boeken te vertellen, maar ook naar scholen die geld inzamelen voor de kinderen in het Ethiopische stadje Lalibela. Het boek De dromen van Mitu laat zien waarom dat hard nodig is.
Is jouw school op zoek naar een geschikt doel voor een sponsoractie? Kijk dan eens op de website van Stichting Lalibela.

Foto: Dinand Volkerink