Laatste nieuws

De letterdief: voor iedereen die van letters houdt!

Wie houdt er nou niet van voorlezen?
Fleur in ieder geval wel.
Ze is dol op haar prinsessenboek. Ze kent het uit haar hoofd en merkt meteen dat pap het helemaal verkeerd leest.
Een flauwe grap van hem? Of is er iets anders aan de hand? Dat moet wel, want ook Fleur gaat opeens heel vre md praten. Het lijkt wel of er letters uit hun m nd verdwijnen. Wat g eurt er toch?
Het kleine broertje Skip heeft het allang in de gaten.

Het avontuur met de letterdief is prachtig geïllustreerd door het jonge talent Kayleigh Schaafsma.

 

Lees het Handboek voor bijenfans en word ook bijenfan!

Na bijna vier jaar ondergedompeld te zijn in de fascinerende wereld van de bij, verschijnt eindelijk mijn Handboek voor bijenfans. Ik ben apentrots op dit meest complete kinderboek over wilde bijen en honingbijen dat je ooit gezien hebt, met schitterende tekeningen van natuurillustrator Jasper de Ruiter.

Word ook bijenfan!
De bij is misschien (nog) niet zo populair als een held op voetbalschoenen of een zangeres met een gouden stem. Maar als je haar beter leert kennen, ontdek je dat de bij een absolute kampioen is. Belangrijker dan welk menselijk idool ook. Niets of niemand brengt zo veel leven, kleur en smaak in de wereld als deze kleine krachtpatser.
En dan hebben we het echt niet alleen over die pot met heerlijke honing. Door haar bijzondere samenwerking met de bloemen vormt de bij een onmisbare schakel in al wat leeft. Dit boek neemt je mee in de fascinerende wereld van de bij. Lees het en word ook bijenfan!

Nieuw: online boeken kopen én Stichting Lalibela steunen!

Bij de online boekwinkel YouBeDo.com kun je voortaan mijn boeken kopen en tegelijkertijd Stichting Lalibela (waar ik voorzitter van ben) steunen. YouBeDo doneert van elk gekocht boek 10% aan de stichting.
Je betaalt niet meer dan bij andere winkels, omdat we in Nederland een vaste boekenprijs hebben! Koop dus niet alleen mijn boeken bij YouBeDo, maar ook alle andere boeken die je via internet wil aanschaffen!